P3 CURS 16-17

EN EL TERCER TRIMESTRE...GRAN SORTIDA

EL PASSAT 17 DE MAIG LES GRANOTES VAM ANAR A MARINELAND. VA SER UNA SORTIDA GENIAL! VAM VEURE UN MUNT D'ANIMALS! LLOROS, LLEONS MARINS, PINGÜINS,... I PER SUPOSAT ELS NOSTRES ESTIMATS DOFINS, ELS QUALS ENS VAN OFERIR UN ESPECTACLE DE SALTS IMPRESSIONANTS!
DURANT EL SEGON TRIMESTRE TAMBÉ HEM REALITZAT MOLTES ACTIVITATS.
MAS CASABLANCA


EL PASSAT 30 DE MARÇ, LES GRANOTES VAM ANAR D’EXCURSIÓ A UNA GRANJA DE TARADELL: “MAS CASABLANCA”. PER UN DIA ENS VAM CONVERTIR EN UNS PETITS GRANGERS I VAM PODER VEURE I TOCAR UN MUNT D’ ANIMALS:  ELS CAVALLS, ELS XAIS, ELS ÀNECS, ELS CONILLS, ELS PORCS, LA VACA I ELS SEUS VEDELLS,…

VA SER UN DIA GENIAL ENVOLTATS DE NATURA I ANIMALS!

Veure més fotosVISITA A LA PASTISSERIA CAN PIFERRER


QUINA SORT ! ABANS DE MARXAR DE VACANCES DE SETMANA SANTA, LES GRANOTES VAM FER UNA SORTIDA A LA PASTISSERIA CAN PIFERRER. 
QUINA OLORETA QUE FEIA! ENVOLTATS DE XOCOLATA EN TOT MOMENT! A MÉS A MÉS ENS VAN ENSENYAR COM FAN LES MONES I FINS I TOT ENS EN VAN REGALAR UNA PER A CADA CLASSE.

MOLTES GRÀCIES!
  


Veure més fotos
APRENEM TOT EXPERIMENTANT


ÉS DUR, FRED, FI, LLEFISCÓS,.... ENS ENCANTA JUGAR AMB EL FANG I QUINS ARTISTES QUE SOM! ALGUNS QUEDEM MÉS BRUTS I D'ALTRES MÉS NETS!


Veure més fotos

MIREU  QUE BÉ ENS HO VAM PASSAR!

ENS VAM PINTAR, TAMBÉ DISFRESSAR I FINS I TOT ENS VAM CONVERTIR EN PORQUETS!
PERÒ.... DESPRÉS DE TANTA DISBAUXA, VA ARRIBAR LA VELLA QUARESMA!


Veure les fotos

 

Els nens i nenes de P-3, al llarg del PRIMER trimestre hem fet moltes activitats. Mireu que bé ens ho passem!!

Veure més fotos

 DIJOUS DIA 3 DE NOVEMBRE VAM ANAR AMB AUTOBÚS A LES FIRES DE GIRONA I ENS VAN AGRADAR MOLT! VAM PUJAR A DUES ATRACCIONS I VA SER MOLT DIVERTIT!!

JA HEM BAIXAT DE L'AUTOBÚS I PREPARATS PER ANAR A FER UN VOLT A FIRES!ABANS DE PUJAR, SEUREM I ESMORZAREM PER AGAFAR FORCES!JA SOM A DALT DE L'ATRACCIÓ. QUE DIVERTIDA!AQUESTA TAMBÉ ENS HA AGRADAT MOLT!