P5 CURS 17-18

FEM EXPRIMENTS

UN COP PER SETMANA EN VICENS ENS DEIXA UNA BOSSA AMB MATERIALS I HEM DE PENSAR QUÈ PODEM FER...
ALGUNS DELS EXPERIMENTS QUE ENS HAN AGRADAT MOLT SÓN ELS SEGÜENTS:
  • TENYIM L'AIGUA D'UNA AMPOLLA AMB PAPER DE SEDA.
  • DINS D'UNA AMPOLLA HEM POSAT OLI, AIGUA I MEL I HEM VIST COM CADA COSA ES COL·LOCA AL SEU LLOC.
  • HEM POSAT UN CLAVELL BLANC EN AIGUA I L'ALTRE EN AIGUA I TINTA VERMELLA. HEM OBSERVAT COM EL CLAVELL QUE ESTAVA AMB LA TINTA S'HA TENYIT.
MIREU ALGUNES FOTOS DE COM ELS HEM FET. 


VEURE LES FOTOSANEM A LA BIBLIOTECA!

VEURE LES FOTOS
EL PASSAT 25 D'ABRIL ELS NENS I NENES DE P5 VAM ANAR A VEURE LA BIBLIOTECA D'ANGLÈS. LA CONXI JA ENS ESPERAVA. ENS VA FER UN JOC DE PRINCESES I ENS VA EXPLICAR EL CONTE DE LA PRINCESA I LA PORQUETA. VA SER MOLT DIVERTIT! DESPRÉS, CADASCÚ VA PINTAR I VA FER UN TITELLA D'UNA PRINCESA. ABANS DE MARXAR ENS VAN PINTAR UN COR DE COLOR VERMELL A LA GALTA.


FEM DE DALÍ


ENS VA AGRADAR TANT LA VISITA AL MUSEU DALÍ QUE HEM INTENTAT IMITAR-LO. HEM FET LA TORRE GALATEA, ELS RELLOTGES TOUS DE FANG I DIFERENTS OBRES AMB DIFERENTS TÈCNIQUES (PUNTILLISME, PINTAR AMB COLA CAO, AQUAREL·LES, ETC.)


VEURE LES FOTOSJUGUEM A L'UNO
 
ELS REIS ENS VAN PORTAR CARTES DE L'UNO. 
ARA APRENEM A JUGAR-HI. ÉS MOLT DIVERTIT!!
VEURE LES FOTOS
 


ENS MAQUILLEM!

PER CARNESTOLTES TOT ÉS XAUXA I ALEGRIA! AVUI, PER PARELLES, ENS HEM MAQUILLAT ELS UNS ALS ALTRES.

VEURE LES FOTOS


JUGUEM AMB LES BEE-BOTS

APROFITANT QUE TENÍEM LES BEE-BOTS A L'ESCOLA, AVUI HEM JUGAT AMB ELLES. PREMENT LES FLETXES (DRETA-ESQUERRA-ENDAVANT-ENDARRERE) HEM FET ANAR LES BEE-BOTS ALLÀ ON VOLÍEM

 
VEURE LES FOTOSENS FEM L'ESMORZAR 

AVUI PER ESMORZAR ENS HEM PREPARAT (NOSALTRES SOLS!) UN ENTREPÀ DE PERNIL DOLÇ I FORMATGE DELICIÓS. SOM UNS GRANS CUINERS!!

VEURE LES FOTOS


EXCURSIÓ AL MUSEU DALÍ 

ELS NENS I NENS DE P5 HEM ANAT AL MUSEU DALÍ DE FIGUERES. HEM POGUT OBSERVAR LES SEVES OBRES, QUE PRÈVIAMENT HAVÍEM TREBALLAT A L'AULA I CONÈIXER UNA MICA MÉS A AQUEST ARTISTA SURREALISTA. ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ!!

VEURE LES FOTOS
 


REGLETS

A L'HORA DE MATEMÀTIQUES HEM INTRODUÏT LES REGLETS. AVUI LES HEM MANIPULAT LLIUREMENT. POC A POC, ANIREM APRENENT A FER MÉS COSES! (DESCOMPOSAR NOMBRES, FER PETITES OPERACIONS...)

VEURE LES FOTOS